Inloggen

Aanvraagsysteem Brabant C
Welkom in het aanvraagsysteem van Brabant C, Investeringsfonds voor Cultuur.

LET OP: Van 19 tot en met 23 april 2021 is het Aanvraagsysteem (AIMS) van Brabant C in verband met groot onderhoud tijdelijk offline en niet bereikbaar.
Dit betekent dat intakes en aanvragen niet kunnen worden aangemaakt of ingediend, ook kunt u in deze periode niet verder werken aan een reeds gestarte aanvraag.
U kunt op maandag 26 april hier (https://aims.brabantc.nl/) weer inloggen met uw gebruikelijke account, of als u die nog niet heeft een nieuw account aanmaken
AIMS ziet er vanaf 26 april anders uit dus dat is even wennen, maar u kunt gewoon verder werken aan uw aanvraag in de vernieuwde omgeving.
Onze excuses voor het ongemak.


Via dit systeem kunt u financiering aanvragen bij Brabant C. Kijk voor alle informatie over de richtlijnen, criteria en het indienen van aanvragen op onze website: http://www.brabantc.nl
Als u al eerder een account heeft aangemaakt, ziet u na het inloggen een overzicht verschijnen met bovenaan een zwarte balk. Klik helemaal aan de rechterkant op de ‘taak’ die daar bij uw dossier vermeld staat. Zo kunt u verder werken in het formulier waar u de vorige keer gebleven was.
Bestaande gebruikers
Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in.
Nieuwe gebruiker
Nog geen account? Registreer hier.